Maximaal rendement, groot warmtecomfort

Een gasketel is nog steeds een zuinige keuze voor het verwarmen van je huis en biedt comfort voor het verwarmen van sanitair water.

In vergelijking met andere fossiele brandstoffen is aardgas veel milieuvriendelijker. Aardgas biedt je gebruikerscomfort op alle vlakken. Het is makkelijk in onderhoud, altijd voorradig en verwarmt je huis in alle stilte zonder stof, roet of andere ongemakken.

Bij nieuwbouw en in de meeste gevallen bij renovatie is het mogelijk een condensatieketel te plaatsen. Een condensatieketel zorgt voor een maximaal rendement.

 

Gratis energie!

Wilt u nog meer energie besparen, dan kan je een verwarmingsketel combineren met zonnepanelen. Je gebruikt gratis zonne-energie voor het opwarmen van sanitair warm water, en eventueel als ondersteuning voor je centrale verwarming.

 

Onderhoud

In Vlaanderen zijn particulieren en bedrijven verplicht hun cv-installatie te onderhouden. Centrale stooktoestellen op gas moeten tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.

Silverans bvba voert een onderhoud uit door een erkende technicus en later krijgt u een digitaal reinigings- en verbrandingsattest in uw mailbox.

 

Verwarmingselementen

Radiatoren, vloerverwarming of convectoren?

Afhankelijk van uw voorkeur, centraal verwarmingssysteem en geplande werken bij renovatie kan u kiezen uit deze drie verwarmingselementen.